Don't run through life, enjoy it!

Rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Lekker vrolijk deuntje eronder en hupsakee, daar gaan we. Rennend, vliegend door het leven. Zoveel leuke dingen die je wilt en o ja, ook zoveel dingen die je moet.

Wij - Gaby, Renske en Viola - zijn drie vrouwen met een missie. Een persoonlijke missie: Don’t run through life, enjoy it! Alles uit het leven halen… maar wel bewust, met een gezonde balans en af en toe tijd voor onszelf. Alle drie houden we van yoga, hardlopen en een ultieme gezonde heerlijke maaltijd. En eerlijk is eerlijk, we wonen niet voor niets alle drie in Apeldoorn op zo’n 800 meter van het bos. Heerlijk buiten zijn!

De kringloop van de natuur als metafoor van ons leven met fases waarin alles bruist en nieuwe ideeën ontluiken en fases waarin we op zoek zijn naar een lange winterslaap.

Een van de ideeën is dat we onze passie van yoga, hardlopen, koken en de frisse buitenlucht graag met anderen willen delen. Zie hier het resultaat. Een actief weekend midden in de bossen. Aandacht voor lichaam en geest. Laat het voorjaar goed starten om daarna bruisend de zomer in te gaan!